Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dortekrogh.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Få visionen til at gennemsyre virksomhedskulturen | Dorte Krogh
Vælg en side

Ledelsesvisionen handler om, hvorfor og hvordan vi leder, som vi gør, og hvad vi som ledere gerne vil være kendt for. Hvordan motiverer vi os selv og medarbejderne dagligt i det lange stræk, når det er allersjovest og –hårdest? Det er de brændende spørgsmål, som vi søger svar på over to halve dage.

Få ledelsesvisionen til at leve i organisationen og metoder til at kommunikere tydelig, fælles og entydig ledelse. Du får redskaber til at tage skabe en unik fælles platform med afsæt i jeres værdier. Du får cases fra andre organisationer og KULTUR-nomadens rejse. Kurset tager afsæt i deltagernes organisationer. Der vil være lidt hjemmearbejde.

UnderviserDORTE KROGH holder foredrag og arbejder med kultur- og værdiforankring i organisation, produkt og brand i Skandinaviske virksomheder. I sit research koncept KULTUR-nomaden har Dorte tæt dialog med ejere, ledere og medarbejdere, om den forskel, fælles værdier og stærk forankret kultur, gør for hjerne, hjerte og bundlinje. Dortes baggrund er bl.a. mere end 20 år med egen designvirksomhed, initiativ til en brancheforening og en Harvard Business Case. www.dortekrogh.com LinkedIn Hvad får du med hjem?