Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dortekrogh.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Resultater for hjerne, hjerte og bundlinje | Dorte Krogh
Vælg en side

Nogle siger, det er blødt at arbejde med værdier …

Har du på din vej mødt en visionær, inspirerende og involverende leder, som havde tillid, satte tydelige rammer, gav ansvar og viste anerkendelse? Det er et privilegium. Det er det i høj grad også, at have haft det modsatte … du husker det nok ikke som et decideret privilegium! Men, det var i mødet med kontrasten, du formentlig fik redskaber til at mærke, hvem du er, hvor dine værdier er, hvad du vil stå for, kendes på og huskes for. Som menneske, medarbejder eller leder.

Definering og forankring af fælles værdier- og kultur lyder måske blødt for nogen. I kommerciel kontekst bliver det knapt så blødt. Giver det mening at diskutere hvad færre misforståelser og f.eks. nedbrydelse af silo-tænkning konkret betyder for bundlinjen. Så giver det også mening at arbejde for diversitet, samarbejde på tværs, rum for nytænkning, og motivation i strategien.

Målet er at inspirere, motivere og give dig konkrete input til mulighederne når værdi og kultur-forankring er på agendaen.

  • Ledelses-vision. Hvorfor og hvordan leder vi, som vi gør, og hvordan følger vi visionen?
  • Potentialet i egne værdier. Hvordan udnyttes disse i organisation, produkt og brand?
  • Kortlæg fremtidens muligheder for dig og din organisation.
  • Inspiration og historier fra KULTUR-nomadens rejse.